MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL A RENDELÉSEM?

A lapok gyártása és Magyarországra történő szállítása marrakeshi üzemünkből 6-8 hetet vesz igénybe. Ha van ennyi időd, gyakorlatilag bármit rendelhetsz kollekciónkból, de akár egyedi lapok gyártása is belefér. Minden szállítmányunknak menetrendje van, az adott szállítmány legutolsó rendelési napját a szállítási naptárunkban tudod ellenőrizni. Ha ezt lekésed, akkor már csak a következő szállítmányba kerülhet be a rendelésed.

SZÁLLÍTÁSI NAPTÁR    pdf-icon


PÁR HETEM MÉG ÉPPEN VAN, DE HÓNAPJAIM AZÉRT NINCSENEK …

Marrakeshi manufaktúránkban folyamatos a gyártás, a szállítmányok havonta indulnak el, így szinte mindig van úton lévő árukészlet. A beérkező szállítmányokban általában érkeznek olyan minták és mennyiségek is, amik nem rendelésre lettek gyártva. Ezt a kínálatot a Raktárkészlet menüben tudod megnézni, az érkező aktuális szállítmányokra kattintva.


SÜRGŐS A DOLOG, VAN MOST RAKTÁRON CEMENTLAP?

Igen, van. Pár száz négyzetméter cementlapot mindig tartunk raktáron, ezek bemutatótermünkben nézhetőek és vásárolhatóak meg. Ha már nyakig benne vagy a lakásfelújításban és gyorsan kell megoldást találnod, aktuális készletünket a Raktárkészlet gombra klikkelve tudod megnézni. Minden mintánál jelezzük, hogy hány m2 van éppen, így gyorsan át tudod tekinteni, melyik lap jöhet szóba. Kínálatunk gyorsan változik, ezért, ha kiválasztottad a lapot, érdemes azt 30% előleggel lefoglalni.


A HONLAPON LÉVŐ MENNYISÉGEK PONTOSAK?

Igen, a raktárkészlet mennyiségeket folyamatosan frissítjük, nyugodtan számolhatsz velük.


HOGYAN TUDOM NYOMON KÖVETNI A RENDELÉSEM?

Rendelésed a visszaigazoláson feltüntetett, adott M_# sorszámú szállítmánnyal érkezik, a pontos státuszát szintén a folyamatosan frissített szállítási naptárunkban tudod megnézni, de természetesen bármikor fel is hívhatsz bennünket.